Friday, February 6, 2009

Muutused, muutused

Sattusin üle pika aja siia, ja avastasin, kui kaua on viimasest postitusest möödunud :) Uskumatu tõesti, kuidas aeg lendab. Vahepeal on hobuseid sündinud ja lahkunud, oleme kolinud ja palju muudki on toimunud. Aga katsun edaspidi tublim olla ja siia siiski sissekandeid teha.
Ja R.I.P. WIANKA :( Olgu sul kerge seal teiselpool vikerkaart.
Mis siis hetkel toimub? Vahtramäe tall on lõpetanud tegevuse paljude erinevate tegurite koosmõjul. Enamik klientide hobuseid on lahkunud. Minu kodus ehk El Awrah Ranchos elab 5 araabiaverelist hobust: MAHAL ZADIDA, MAZUNAS JASMIN, SONJA, GAZIRA ja ISABELL. Järgmise postituse teen koduarvutist, ehk siis suudan ka pilte lisada :)
Palju on küsitud, et mida siis tähendab El Awrah :) See tähendab araabia keeles ühesilmaline mära :) Nii et ühesilmaline mära Mazunas Jasmin on meie talu ja teami nö "ristiema" :)) Talus on siis pisike tallike ja ca 8 ha karjamaad. Hobused veedavad enamiku ajast koplis. Platsi ei ole ja ilmselt ei tule ka, küll olen mõelnud ringaia ehitamisele.
Mahal Zadida, Sonja ja Isabell moodustavad siis El Awrah Endurance Teami :) , olgugi, et Isabell pole juba kaks aastat rännakurajal käinud. Miski aga ei takista teda sinna naasmast. Kui muidugi laiskvorstsed omanikud eesotsas minuga piisavalt ratsutada suvatsevad :D
Jasmine kannab varsakest ja pisut enne jaanipäeva 2009 on meil perelisa oodata :) Temast on saanud kõhukas ja iseteadlik 4 aastane daam . Oleme mõned korrad ka tema kuninglikul turjal kõõlunud, aga päris ratsutamiseni asi pole jõudnud.
Gazira on pisike ja ülikiire sustrik, kuidas sinna selga saada, seda plaani alles koostatakse :D
Veel kuuluvad meie perre 2 araabia mära, kes hetkel elavad Selva Ranchos. ALORA on meie mära, kes toob Selvase pisikese varsakese ja kolib siis koju tagasi. AALIYAH on meie kullakarva iludus, õrn ja sihvakas kui gasell. Tema on müüdud ja jääb Selvasse, kuid samas ka meie südamesse alatiseks, oma laps ju.